BAŞARILARIN DAİM OLSUN MUHAMMED RAŞİT ÇETİN EVLADIMIZ

Dün Akşam 15 Temmuz Milli İrade Derneğimiz tarafından iftar programı düzenlendi. İftar Programımıza 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanımız Sakarya Milet Vekilimiz Sayın Ali İnci ve Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Derneğimiz tarafından 29 Şubat ta Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Konferans Salonunda düzenlenen ve konuşmacı olarak TBMM Başkanı Prof. Dr. Sayın Numan KURTULMUŞ’un konuşmacı olarak katıldığı “28 Şubat anma, darbeler ve Dersler” programında mükemmel bir Kur’anı Kerim tilaveti gerçekleştiren okulumuz Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencimiz Ker’anı Kerimi Güzel Okuma BİRİNCİSİ Hafız Muhammed Raşit Çetin, Başkanımız Sayın Ali İnci tarafından paketle ödüllendirildi. Sayın Başkanımız Öğrencimizi bir kez daha tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bizde Sayın Başkanımıza ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

#MilliEğitimBakanlığı

#SakaryaValiliği