T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi

BERAT KANDİLİMİZİ SERDİVAN MÜFTÜLÜĞÜ ABDURRAHİM REYHAN CAMİİNDE DUALARLA İHYA ETTİK.

 

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu olarak, MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü #vaktikuşanmak projesi kapsamasında BERAT KANDİLİNDE, SERDİVAN Müftülüğü MERKEZ ABDURRAHİN REYHAN CAMİİ’nde cemaatimizle buluştuk. Programımızın tamamı Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Programımız akşam namazının kıldırılması ile başladı. Akabinde yine öğrencilerimiz tarafından Kur’anı Kerim okundu ilahiler söylendi, kasideler söylendi,  tesbihat yapıldı, tevbe istiğfar getirildi, Serdivan Müftümüz Sayın Abdülsamet ERKUL hocamızın gecenin önemine binaen sohbetinin ardından öğrencimiz tarafından gecenin duası yapıldı, öğrencilerimizin yatsı namazını kıldırması ve ardından cemaatimizle kandilleşme ile ikramdan sonra programımız sona erdi.

 Elhamdulillah Serdivan Abdurrahim Reyhan Camii ni erken saatte tamamını dolduran cemaatimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Namaz sonunda cami cemaati öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek teşekkür ettiler.

 Kandil programında Sorumlu idareci ve öğretmenlerimiz:

Sorumlu İdareciler: Mustafa Bulut ( Okul Müdürü)

Ramazan Ünlü ( Müdür Başyardımcısı) Yılmaz Ersoy ( Müdür Yardımcısı)

Hüseyin Keskin (Müdür Yardımcısı)

İdris Cansız ( Müdür Yardımcısı)

Koordinatör ve Sorumlu Öğretmen: Yüksel Sancak

Sorumlu öğretmen: Yakup Çukur( meslek dersleri öğretmeni)

Ayhan Yağız ( İngilizce öğretmeni)

Ramazan Sarsık ( coğrafya öğretmeni)

Görev ifa eden Öğrencilerimiz:

Hafız Enes Gidici (öğrenci)

Hafız M. Raşit Çetin (öğrenci)

Hafız A. Furkan Yıldız (öğrenci)

Hafız Fatih Demir (öğrenci)

Hafız M. Eren Karael (öğrenci)

Hafız Mahmut İsmailoğlu (öğrenci)

Hafız Yavuz Dulkadiroğlu (öğrenci)

Hafız Y. Esat Özcan ( öğrenci)

Hafız M. Mustafa Yiğit (öğrenci)

Hafız Eyüp Bingöl (öğrenci)

Hafız Beytullah Ala (öğrenci)

Görev ifa eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi berat kandili gecesine hazırlayan Sayın Yüksel Sancak hocamıza, programa katılan öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi yetişmesinde emeği olan  anne babalarına çok teşekkür ediyoruz.

 

Bizlere bu faaliyetleri yapmaya izin veren, Mükemmel ev sahipliği, candan ilgi alakaları, her daim bize her türlü desteği en üst seviyede veren Serdivan Müftümüz Sayın Abdülsamet Erkul Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Abdurrahim Reyhan Camii İmam Hatibi Sayın Faysal Aydın hocamıza, Abdurrahim Reyhan Camii Müezzini Sayın Kadir Başkoşan hocamıza, çok teşekkür ediyoruz. Bizlere her türlü desteği veren bizimle beraber olan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız sayın Yakup Kalaycı Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Yine programımıza teşrif eden Yeni Dünya Vakfı Başkanı Prof. Dr. Murat Tosun Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın İbrahim Akkurt ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Programa teşrif eden çok değerli Üniversite hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri coşku ile karşılayan adeta bağırların basan tüm Cami cemaatine, ismini burada sayamadığım tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

03-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 03.03.2024 16:47 - Görüntülenme: 39
  Beğen | 0  kişi beğendi