T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi

DUALARLA REGAİB KANDİLİMİZİ FERİZLİ MÜFTÜLÜĞÜ MERKEZ CAMİİNDE İHYA ETTİK

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu olarak, MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü #vaktikuşanmak projesi kapsamasında REGAİB KANDİLİNDE, FERİZLİ Müftülüğü MERKEZ CAMİİ’nde cemaatimizle buluştuk. Programımızın tamamı Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Programımız akşam namazının kıldırılması ile başladı. Akabinde yine öğrencilerimiz tarafından Kur’anı Kerim okundu ilahiler söylendi, kasideler söylendi, tesbihat yapıldı, tevbe istiğfar getirildi, Ferizli Müftümüz Sayın Bedri Sina Yazıcı hocamızın gecenin önemine binaen selamlama konuşmasının ardından öğrencimiz tarafından gecenin duası yapıldı, öğrencilerimizin yatsı namazını kıldırması ve ardından cemaatimizle kandilleşme ile ikramdan sonra programımız sona erdi.

 

Elhamdulillah Ferizli Merkez Camii ni erken saatte tamamını dolduran cemaatimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Namaz sonunda cami cemaati öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek teşekkür ettiler.

Kandil programında Sorumlu idareci ve öğretmenlerimiz:

Sorumlu İdareci: Mustafa Bulut (Okul Müdürü)

Koordinatör ve Sorumlu Öğretmen: Yüksel Sancak

Sorumlu öğretmen: Ali Yaşar(meslek dersleri öğretmeni)

Görev ifa eden Öğrencilerimiz:

Hafız Enes Gidici (öğrenci)

Hafız Ö. Faruk Canbazlar (öğrenci)

Hafız A. Furkan Yıldız (öğrenci)

Hafız Fatih Demir (öğrenci)

Hafız M. Raşit Çetin (öğrenci)

Hafız Eren Karael (öğrenci)

Hafız Mahmut İsmailoğlu (öğrenci)

Hafız Yavuz Dulkadiroğlu (öğrenci)

Hafız Y. Esat Özcan ( öğrenci)

Hafız M. Mustafa Yiğit (öğrenci)

Görev ifa eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren bu tür faaliyetlere hazırlayan öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi yetişmesinde emeği olan anne babalarına çok teşekkür ediyoruz.

 

Mükemmel evsahiplikleri, candan ilgi alakaları, gün boyu her daim bizimle beraber olan Ferizli Müftümüz Sayın Bedri Sina Yazıcı Hocamıza, Ferizli Kaymakamı Sayın Hasan Balcı Beye, Ferizli Belediye Başkanı Sayın İsmail Gündoğdu beye, Merkez Camii İmam Hatibi Sayın Halis Çamoğlu hocamıza, Merkez Camii Müezzini Sayın Zekeriya Özkaya hocamıza, Yeni Cami imam Hatibi Yusuf Durmaz Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Afad İl Müdürü Sayın Hüseyin Kaşkaş Beye Çok teşekkür ediyoruz. Bizleri coşku ile karşılayan adeta bağırların basan tüm Cami cemaatine, ismini burada sayamadığım tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

14-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.01.2024 - Güncelleme: 14.01.2024 00:12 - Görüntülenme: 64
  Beğen | 0  kişi beğendi