GEÇTİĞİMİZ CUMA KOCAELİ'DEYDİK

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Projesi Okulu olarak Cuma Kocaeli Mehmet Ali Camii’ndeki Cuma Namazı programımız öncesi Kocaeli Müftümüz Sayın Mehmet Sönmezoğlu hocamızı makamında ziyaret ettik. Takriben üç hafta önce Kocaeli Müftülüğü görevine başlayan Sayın Müftümüze hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Son derece cana yakın samimi ilgi alaka gördük. Sayın Müftümüz, Okulumuzun tüm faaliyetlerini ve başarılarını yakinen takip ettiğini belirterek gurur duyduğunu ifade itti. Bu konuda emeği geçen Yönetici öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi   Sayın Müftümüz, Müftülüklerle İmam Hatiplerin işbirliğinin çok önemli olduğunu ve bu konuda  her türlü desteği vereceğini ifade etti. Bizde Kocaeli Müftümüz Sayın Mehmet Sönmezoğlu hocamıza bizlere gösterdiği yakın ilgi alaka, Cuma namazı programına verdiği izin için şükranlarımızı sunuyoruz.

11-03-2024

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 19:07 - Görüntülenme: 36