HAFIZ ARAMA KURTARMA EKİBİ KAHRAMANLARIMIZI ÖDÜLLENDİRDİK

06 Şubat 2023. 11 ilimizi kapsayan Asrın felaketi. Tüm milletimizin kalbi yaralanmıştı. İşte böyle bir anda okulumuz Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fenv e Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu “Hafız Arama Kurtarma ekibimiz HAK” depremin ilk günü deprem bölgelerinden Hatay’a ulaşan ilk ekiplerden biri oldu. Tamamı HAFIZ öğrencilerimizden oluşan ekibimiz Ayhan Yağız liderliğinde Hatay da 15 gün süreyle arama kurtarma faaliyetlerine ve lojistik destek faaliyetlerine katkı sağladılar. Ardından Kahramanmaraş iline geçerek aynı faaliyetleri sürdürdüler. Türkiye de ilk ve TEK olan ilk mezunlarını verdiğimiz ekibimizden şu anda Üniversitede eğitim öğretimlerini devam ettirenleri depremin yıldönümünde okulumuzda ağırladık ve ödüllendirdik. Ayhan Yağız hocamıza ve ekibimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim bir daha böyle bir felaketi yaşatmasın. Âmin.

10-02-2024

Yayın: 10.02.2024 - Güncelleme: 10.02.2024 11:38 - Görüntülenme: 51