T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi

SABAH NAMAZINDA VE BAYRAM NAMAZINDA SERDİVAN MÜFTÜLÜÜ ABDÜLHAMİT CAMİİ’NDE GÖNÜLLERLE BULUŞTUK

 

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün #vaktikuşanmak  projesi, Diyanet İşleri Başkanlığımızın #minbervemihraptagençlervar projesi kapsamında, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu olarak  BAYRAM BAMAZINDA,  Serdivan Müftülüğü ABDÜLHAMİT CAMİİ’nde idik.  Öğrencilerimiz, Sabah ezanı okudular, sabah namazı kıldırdılar, sabah namazı ile bayram namazı arası Kur’anı Kerim okudular, ilahiler ve kasideler okudular, tesbihat yaptılar, bayram hutbesi irad ettiler, bayram namazı kıldırdılar, müezzinlik yaptılar. Elhamdulillah gittiğimiz her camide olduğu gibi Serdivan Müftülüğü  Abdülhamit Camiinde de her zaman olduğu gibi cemaatimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Namaz sonunda cami cemaati öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek, bayramlarını kutladılar,  teşekkür ettiler.

 Görev alan öğrencilerimiz:

İmam: Hafız S. Abdüssamed Özer (öğrenci)

Hatip: Hafız  M. Eren Karael (öğrenci)

Müezzin: Hafız A.Faruk Elmacı (öğrenci)

Görev ifa eden öğretmen ve öğrencilerimizi  tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren bu tür faaliyetlere hazırlayan öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi yetişmesinde emeği olan  anne babalarına çok teşekkür ediyoruz.

Bizlere bu imkanı sağlayan bizlere her türlü faaliyetlerimize sınırsız destek veren Serdivan Müftümüz Sayın Abdülsamet Erkul Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

  İİlgi alakaları için Abdülhamit Camii imam Hatibi Sayın Abdülhakim Abdulhakim Karael hocamıza, çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bağrına basan Cemaatimize çok teşekkür ediyoruz. 

#vaktikuşanmak

#Eğitimdetekyürek

#Dinöğretimigenelmüdürlüğü

#Sakaryailmillieğitimmüdürlüpü

#Sakaryailmüftülüğü

#adapazarımillieğitimmüdürlüğü

 

#Serdvanilçemüftülüğü

20-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 20:45 - Görüntülenme: 21
  Beğen | 0  kişi beğendi