SERDİVAN MÜFTÜLÜĞÜ KADRİYE BİNEK CAMİİNDE GÖNÜLLERLE BULUŞMAYA DEVAM ETTİK

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün #vaktikuşanmak projesi kapsamında Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu olarak bu cuma Serdivan Müftülüğü KADRİYE BİNEK Camii’nde idik. Meslek Dersleri Öğretmenimiz sohbet etti , öğrencilerimiz cuma salası, öğle ezanı okudular, Cuma Namazı kıldırdılar, hutbe irad ettiler, müezzinlik yaptılar. Elhamdulillah gittiğimiz her camide olduğu gibi KADRİYE BİNEK Camiinde de cemaatimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Namaz sonunda cami cemaati öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek teşekkür ettiler.

Koordinatör öğretmen: Yüksel Sancak (meslek dersleri öğretmeni)

Sorumlu Öğretmen: Ahmet Bulut (Meslek Dersleri Öğretmeni)

Vaiz: Sefer Özpilavcı (Meslek dersleri öğretmeni)

Hatip: Hafız M.Eren Karael (öğrenci)

Müezzin: Hafız Fatih Kuzu (öğrenci)

Müezzin: Hafız Yuşa Özcan (öğrenci)

Görev ifa eden öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren bu tür faaliyetlere hazırlayan öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi yetişmesinde emeği olan anne babalarına çok teşekkür ediyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Sakarya İl Müftümüz Sayın Mehmet Aşık hocamıza, Serdivan Müftümüz Sayın Abdülsamet Erkul Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

İlgi alakaları için Kadriye Binek Camii imam Hatibi Sayın Sedat Karagöz hocamıza, Cami Müezzini Sayın Metin Çoban hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bağrına basan Cemaatimize çok teşekkür ediyoruz.

27-12-2023

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 10:49 - Görüntülenme: 63