T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi

SERDİVAN MÜFTÜLÜĞÜ SÜ KAMPÜS CAMİİNDE GÖNÜLLERLE BULUŞMAYA DEVAM ETTİK

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün #vaktikuşanmak  projesi kapsamında Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu olarak  geçtiğimiz cuma  Serdivan Müftülüğü SÜ KAMPÜS Camii’nde idik. Sakarya mızı en büyük Camii olan Kampüs camiinin içi avlusu ve çevresi tamamen cemaatle doldu. Yaklaşık 10.000 kişi vardı. Sakarya İl Müftümüz (okulumuz Mezunu) Sayın Mehmet Aşık Hocamız  sohbet etti , öğrencilerimiz cuma salası, öğle ezanı okudular,  Cuma Namazı kıldırdılar, hutbe irad ettiler, müezzinlik yaptılar. Elhamdulillah gittiğimiz her camide olduğu gibi KAMPÜS Camiinde de cemaatimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Namaz sonunda cami cemaati öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek teşekkür ettiler.

 

 Görev alan hocalarımız ve öğrencilerimiz:

Vaiz: Mehmet Aşık (Sakarya İl Müftüsü)

Koordinatör öğretmen: Yüksel Sancak (meslek dersleri öğretmeni)

Sorumlu Öğretmen: Ahmet Bulut (Meslek Dersleri Öğretmeni)

Sorumlu öğretmen Ali Kayalı (meslek dersleri öğretmeni)

İmam: Hafız M. Raşit Çetin (öğrenci)

Hatip: Hafız M.Eren Karael (öğrenci)

Müezzin: Hafız Ö. Faruk Canbazlar (öğrenci)

Müezzin: Hafız Yavuz Dulkadiroğlu (öğrenci)

Müezzin: Hafız Fatih Demir (öğrenci)

Görev ifa eden öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren bu tür faaliyetlere hazırlayan öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi yetişmesinde emeği olan anne babalarına çok teşekkür ediyoruz.

Bizlere bu imkânı sağlayan bizlere her türlü desteği veren, bu gün cemaate sohbet eden Sakarya İl Müftümüz Sayın Mehmet Aşık hocamıza, gün boyu bizimle olan tüm faaliyetlerimize sınırsız destek veren Serdivan Müftümüz Sayın Abdülsamet Erkul Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

 Mükemmel ev sahipliği, fevkaladenin fevkinde ilgi alakaları için Kampüs Camii imam Hatibi Sayın Erol Demir hocamıza, Kampüs Camii Müezzinleri Sayın Sadık Berra Kurtuluş (okulumuz mezunu) Sayın Fatih Akın hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bağrına basan Cemaatimize çok teşekkür ediyoruz. 

#vaktikuşanmak

#Eğitimdetekyürek

#Dinöğretimigenelmüdürlüğü

#Sakaryailmillieğitimmüdürlüpü

#Sakaryailmüftülüğü

#Adapazarımillieğitimmüdürlüğü

 

#Serdivanmüftülüğü

05-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 22:37 - Görüntülenme: 91
  Beğen | 0  kişi beğendi