TEBRİKLER VE DUALAR ABDURRAHMAN EL DORİ EVLADIMIZA

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu olarak düzenlediğimiz törende, Hidayet Camiinde Ramazan Ayı Boyunca tamamında HATİMLE TERAVİH kıldıran Lise Birinci sınıf öğrencimiz Abdurrahman El Dori yi ödüllendirdik. Öğrencimizi tebrik ediyoruz. Öğrencimizi yarışmalara ve teravih namazlarına hazırlayan meslek dersleri öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca öğrencimizin bu günlere gelmesinde çok emeği olan Şehit Bülent Yurtseven iho müdürlüğüne ve hocalarına, anne babasına çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimiz 02- Mayıs 2024 Bursa da yapılacak Hafızlık BÖLGE FİNALİNDE Sakarya Birincisi olarak ilimizi temsil edecektir. Öğrencimize başarılar diliyor, dualarınızı bekliyoruz.

20-04-2024

Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 20:40 - Görüntülenme: 38