TERAVİH NAMAZINDA ERENLER MÜFTÜLÜĞÜ MERKEZ CAMİİNDE GÖNÜLLERLE BULUŞMAYA DEVAM ETTİK

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün #vaktikuşanmak  projesi kapsamında Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu olarak  bu bu akşam Teravih namazında Erenler Müftülüğü Merkez Camii’nde idik. Sefer Özpilavcı Hocamız  sohbet etti , öğrencilerimiz sala okudular, yatsı  ezanı okudular,  teravih namazı kıldırdılar, ilahiler söylediler, müezzinlik yaptılar. Elhamdulillah gittiğimiz her camide olduğu gibi Erenler Merkez Camiinde de cemaatimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Namaz sonunda cami cemaati öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek teşekkür ettiler.

Sorumlu ve Koordinatör öğretmen: Yüksel Sancak (Mesleki dersleri öğretmeni)

Vaiz: Sefer Özpilavcı (Meslek Dersleri öğretmeni)

İmam: Hafız M. Eren Karael (öğrenci)

Müezzin: Hafız Fatih Demir (öğrenci)

Müezzin: Hafız Mahmut İsmailoğlu (öğrenci)

Müezzin: Hafız Fatih Kuzu (öğrenci)

Görev ifa eden öğretmen ve öğrencilerimizi  tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren bu tür faaliyetlere hazırlayan öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi yetişmesinde emeği olan  anne babalarına çok teşekkür ediyoruz.

Bizlere bu imkanı sağlayan bizlere her türlü desteği veren programın başından sonuna kadar bizimle beraber olan Erenler Müftümüz Sayın Ahmet Koç Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

İlgi alakaları Programın başından sonuna kadar bizimle beraber olan, düzenledikleri iftar yemeği için Merkez Camii imam Hatibi Sayın Ali Bafralıoğlu hocamıza, Merkez Camii Müezzinleri Sayın Yunus Emre Yazıcı hocamıza,Sayın Sadık Buzcu hocamıza, Cami dernek başkanı Sayın  çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bağrına basan Cemaatimize çok teşekkür ediyoruz.

#Erenlerilçemüftülüğü

23-03-202423-03-2024