TERAVİH NAMAZINDA SERDİVAN MÜFTÜLÜĞÜ ABDÜLHAMİT CAMİİNDE GÖNÜLLERLE BULUŞMAYA DEVAM ETTİK

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün #vaktikuşanmak projesi kapsamında Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu olarak  bu bu akşam Teravih namazında SERDİVAN Müftülüğü ABDÜLHAMİT Camii’nde mesleki faaliyetlerimize ve okul tanıtımlarımıza devam ettik. Öğrencilerimiz namazdan önce yatsı  ezanı okudular,  teravih namazı kıldırdılar, ilahiler söylediler, müezzinlik yaptılar. Elhamdulillah gittiğimiz her camide olduğu gibi Serdivan Müftülüğü Abdülhamit Camiinde de cemaatimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Namaz sonunda cami cemaati öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek teşekkür ettiler.

Sorumlu ve Koordinatör öğretmen: Yüksel Sancak (Mesleki dersleri öğretmeni)

Vaiz: İdris Cansız ( Müdür Yardımcısı)

İmam: Hafız M. Eren Karael (öğrenci)

İmam: Hafız A. Furkan Yıldız (öğrnci)

İmam: Hafız Fatih Demir (öğrenci)

Müezzin: Hafız Yuşa Özcan (öğrenci)

Müezzin: Hafız Mahmut ismailoğlu (öğrenci)

Görev ifa eden öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren bu tür faaliyetlere hazırlayan öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi yetişmesinde emeği olan  anne babalarına çok teşekkür ediyoruz.

Bizlere bu imkânı sağlayan bizlere her türlü desteği veren Serdivan Müftümüz Sayın Abdülsamet Erkul Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

İlgi alakaları,Programın başından sonuna kadar bizimle beraber olan, düzenledikleri iftar yemeği için Abdülhamit Camii imam Hatibi aynı zamanda velimiz Sayın Abdülhakim Karael hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bağrına basan Cemaatimize çok teşekkür ediyoruz.

#Serdivanilçemüftülüğü

23-03-202423-03-2024