ÜÇTE ÜÇ - EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA DA İL BİRİNCİSİYİZ

Okulumuz Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencimiz YAVUZ DULKADİROĞLU FERİZLİ AİHL ev sahipliğinde yapılan Anadolu İmam Hatip Liseleri arası “GENÇ BİLALLER EXÇZAN OKUMA” yarışmasında İL BİRİNCİSİ olarak NİSAN ayında Tekirdağ’da yapılacak olan BÖLGE BİRİNCİLİĞİNDE ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Toplam 15 yarışmacı arasında 96,2 puanla BİRİNCİ olan öğrencimizi canı gönülden tebrik ediyoruz. Öğrencimizin bu başarıyı elde etmesinde emeği olan danışman öğretmeni YÜKSEL hocamıza, tüm meslek dersleri hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimize her türlü desteği veren diğer zümre öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu faaliyetlerin altyapısını hazırlayan, her türlü desteği veren okul yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. Öncelikle bizlere bu faaliyetlerde izin veren sınırsız desteğini eksik etmeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Yakup Kalaycı’ya, Adapazarı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun Bakırtaş’a çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin bu günlere gelmesinde çok emeği olan Anne babasına çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin bizden önceki eğitiminde emeği geçen hocalarına çok teşekkür ediyoruz. Tabii bizim için Müftülüklerimiz ve camilerimiz olmazsa olmazlarımızdır. Bizlere her türlü desteği veren Sakarya İl Müftümüz (okulumuz mezunu) Sayın Mehmet Aşık hocamıza, tüm İlçe Müftülerimize, Camilerimizin çok değerli İmam Hatip ve müezzin hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere her türlü desteği veren Okul Aile Birliğimize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle bugün mükemmel ötesi organize yapan fevkalade misafirperverlik gösteren Ferizli AİHL Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz.

21-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 21.12.2023 22:24 - Görüntülenme: 91