ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ'NDEN MİSAFİRİMİZİ AĞIRLADIK

“Kafaya takılma ifadesi herkesçe bilinen bir şey aslında. Hani bir ezginin, bir şiirin, güzel bir sözün bir parçasının dilimize takılması, sabahtan akşama mırıldanmamız gibi.

İşte kafaya takılan, zihni sürekli meşgul eden sorular da böyle.”

Okulumuz konferans salonunda gençlerimizin kafasına takılanlara cevap olmak için Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretin Üyesi Sayın Prof. Dr. Çağfer KARADAŞ hocamızı konuk ettik. Programımıza Sakarya İl Müftümüz Sayın Mehmet AŞIK hocamız , Sakarya İl Müftü Yardımcıları Sayın Burhan Bilgin, Sayın Mehmet Şahin hocalarımız Bursa Kestel İlçe Müftüsü Sayın Faruk Çelik hocamız teşrif ettiler. Saygıdeğer Hocamıza son derece verimli sohbetinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Bu programı düzenleyen İl Müftümüz Sayın Mehmet Aşık hocamıza, programa teşrif eden İl Müftü Yardımcılarımıza, Kestel Müftümüze çok teşekkür ediyoruz.

Program Günün anısına Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Bulut’un Cağfer Karadaş hocamıza plaket sunumuyla sona erdi.

#Sakaryailmillieğitimmüdürlüğü

#çedes