SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mustafa BULUT - Okul Müdürü

25.10.1964 tarihinde Sakarya ili Geyve ilçesi  Kamışlı köyünde dünyaya geldi. 1974 yılında Geyve Atatürk İlkokulunda mezun oldu. Aynı yıl Geyve Lisesinin orta kısmına kaydoldu ve 1980 yılında Geyve Lisesinden mezun oldu. 1982 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde üniversite tahsiline başladı ve 1987 yılında aynı fakülteden mezun oldu.

12 Aralık 1988 tarihinde Mardin Midyat Lisesinde öğretmenliğe başladı. 10 aylık Midyat Lisesi görevinden sonra halen çalışmakta olduğu  Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesine 6 Kasım 1989 tarihinde Meslek Dersleri öğretmeni olarak atandı. Aynı okulda iki yıllık öğretmenlikten sonra 13 Eylül 1991 tarihinde müdür yardımcılığı görevine getirildi.

19 yıllık müdür yardımcılığı görevinden sonra 20 Haziran 2010 tarihinde aynı okulda  müdür başyardımcılığı görevine atandı. Yedi yıl bu görevi sürdürdükten sonra okulumuz Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesine okul müdürü olarak atandı. Evli ve üç çocuk babası olan okul müdürümüz Arapça ve Fransızca bilmektedir.