TEBRİKLER HAFIZ ABDURRAHMAN EL DORİ EVLADIMIZ

Bursa İnegöl’de yapılan 9. Bölge Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında okulumuz Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencimiz Hafız  Abdurrahman El Dori,  10 yarışmacı arasında başarılı bir yarışma çıkararak 4. olmuştur. Öğrencimizi bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Öğrencimizin bu başarıyı elde etmesinde çok büyük katkısı olan Danışman öğretmeni Meslek dersleri öğretmenimiz Sayın Ali Kayalı hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri Kocaeli’ne götürüp getiren Meslek Dersleri öğretmenimiz Sayın İrfan Aydemir  Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen okul yönetimimize ve diğer öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin yetişmesinde katkısı olan anne babasına, Şehit Bülent Yurtseven iho Müdürümüze ve hocalarına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere mükemmel bir evsahipliği yapan İnegöl Şehit Fevzi Başaran AİHL Müdürümüze ve ekibine, İnegöl Kültür Vakfı yetkililerine emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

#MilliEğitimBakanlığı

#SakaryaValiliği