TEBRİKLER MUHAMMED RAŞİT ÇETİN EVLADIMIZ

Kocaeli ilinde yapılan” 9. Bölge Genç Sada Kur’an’ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmasında okulumuz Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencimiz Hafız Muhammed Raşit Çetin 10 yarışmacı arasında başarılı bir yarışma çıkararak 2. olmuştur. Öğrencimizi bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Öğrencimizin bu başarıyı elde etmesinde çok büyük katkısı olan Meslek dersleri öğretmenimiz Sayın Yüksel Sancak hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri Kocaeli’ne götürüp getiren Müdür yardımcımız Sayın Yılmaz Ersoy Hocamıza, Bizimle beraber olan Sayın Ali Kayalı hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen okul yönetimimize ve diğer öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin yetişmesinde katkısı olan anne babasına, Akyazı iho Müdürümüze ve hocalarına, hafızlığını yaptığı Akyazı Kıraat eğitim Merkezi hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Bizlere mükemmel bir evsahipliği yapan İzmit Necip Fazıl Kısakürek AİHL Müdürümüze ve Ekibine, Kocaeli Müftümüz Sayın Mehmet Sönmezoğlu hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

#MilliEğitimBakanlığı

#SakaryaValiliği