TEKİRDAĞ VALİMİZİ ZİYARET ETTİK

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak, Tekirdağ İlinde yapılan Ezan okuma 9. Bölge Finalinden sonra Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürk’ü (okulumuz mezunu) makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimiz samimi ve dostane bir ortamda geçti.  Okulumuzun bu günkü durumu ile ilgili faaliyetleri ve başarıları hakkında sayın Valimize bilgi verdik. Sayın valimiz okulumuzdaki öğrencilik yıllarındaki hatıralarını anlatarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bizde Sayın Valimize Tekirdağ İkinde bulunduğumuz süre içinde her konuda bize gösterdiği ilgi alaka ve ev sahipliği için şükranlarımızı arz ediyoruz. Allah her daim Sayın Valimizden razı olsun.

06-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 18:02 - Görüntülenme: 18