Ağu

Bu akşam Furkan Çalışkan hocam la beraber Akyazı Kıraat eğitim Merkezinde tekâmül kursuna katılan okulumuz Adapazarı AİHL Hafızlık Proje Bölümü öğrencilerimizi Kurs merkezinde ziyaret ettik. Büyük başarılar, ilim yolunda sabır ve sebat gösterilerek elde edilir. Yaşıtlarından birçoğu tatil yaparken hafızlarımız kendini geliştirmek için Kıraat eğitim merkezinde gece gündüz çalışıyor. İşte değerli dostlar; merak edilen mesleki faaliyetlerimizdeki başarının temelinde bu çalışmalar yatıyor. Öğrencilerimizi yaz tatilinde bu fedakarlığı gösterip, bu çalışmaları yaptıklarından dolayı tebrik ediyoruz. Hafızlarımıza her türlü imkânı sunan Akyazı Kıraat Eğitim Merkezi yönetici ve hocalarımıza, hafızlarımızın kendilerini geliştirmek için gece gündüz onlarla ilgilenen, eğiten, öğreten, Kurra Hafız Yavuz Selim Günkızıl hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılını hayırlısıyla başarılı bir şekilde ve dualarla tamamladık.

Halen yurt dışında bulunan Okul Müdürümüz Sayın Mustafa BULUT, sosyal medya hesabından şunları dile getirdi:

Başta Yönetici arkadaşlarım Müdür Başyardımcımız Ramazan Ünlü, Müdür Yardımcılarımız Yılmaz Ersoy, Hüseyin Keskin, Erkan Bağcı olmak üzere, Öğretmen arkadaşlarımızın tümüne, yardımcı personelimize, Okul Aile Birliği yönetimine tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Sakarya Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu TEKNOFEST EKİBİ, Teknoloji Takımı olarak Erasmus KA121 kapsamında Beşinci günümüzde Almanya HERNE semtinde SchlossStrünkede Şatosu’nu gezdik. Yetkililerden gezdiğimiz yerlerle ilgili detaylı bilgiler aldık. Son derece verimli bir ziyaret oldu.

İlmî ve teknolojik doğrultuda büyük projelere; akademik başarıya, sosyal, kültürel, sportif, meslekî faaliyetlere; ahlak ve maneviyat boyutuyla da gönüllere açılan kapı. Başarının adresi, Türkiye’mizin parlayan yıldızı, Dünya’ ya açılan yüz akı. ADAPAZARI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU

#dogmerasmus

#ugur_tecir

@mehmetnezirg

@dogm_arge

@mebdogm

@İhsan Erkul

@Çetin Oktay Kaldırım / Sakarya Valisi

#SakaryaValiliği

#SakaryaMilliEğitimMüdürlüğü

Ebubekir Sıddık Savaşcı

#AdapazarıİlçeMillîEğitimMüdürlüğü

Coşkun Bakirtaş

Yakup Kalaycı

Ağu

Haz

Sakarya Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu TEKNOFEST EKİBİ, Teknoloji Takımı olarak Erasmus KA121 kapsamında Almanya’daki Beşinci günümüzde Reclinghausen Şehrinde ELEKTRİK-ELEKTRONİK müzesini gezdik. Ekibimize yetkili şahıslar tarafından elektrik ve elektronik le geçmişten günümüze bilgi verildi, sunum yapıldı. Son derece verimli bir program oldu.

Haz

Sakarya Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu TEKNOFEST EKİBİ, Teknoloji Takımı olarak Erasmus KA121 kapsamında Dördüncü günümüzde HOLLANDA’nın ROTTERDAM şehir turu yaptık.  Gurbetçi kardeşlerimiz muhteşem bir Cami yapmış.

Haz

Sakarya Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu TEKNOFEST EKİBİ, Teknoloji Takımı olarak Erasmus KA121 kapsamında üçüncü günümüzde Almanya Rechlichausen şehrinde Almanya’daki eğitim sistemi ve eğitim faaliyetleri hakkında ekibimize yönelik yapılan sunuma katıldık. Kendi görüşlerimizi ifade ettik. Son derece verimli bir sunum oldu.

#dogmerasmus

#ugur_tecir

@mehmetnezirg

@dogm_arge

@mebdogm

@İhsan Erkul

@Çetin Oktay Kaldırım / Sakarya Valisi

#SakaryaValiliği

#SakaryaMilliEğitimMüdürlüğü

Ebubekir Sıddık Savaşcı

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Coşkun Bakirtaş

Yakup Kalaycı

Haz

Sakarya Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu TEKNOFEST EKİBİ, Teknoloji Takımı olarak Erasmus KA121 kapsamında Almanya Rechlichausen şehrinde Meslek Lisesi Robotik Kodlama Atölyelerini gezdik. Ekibimiz uzman hocalardan bilgi alışverişinde bulundu, derslere iştirak etti. Öğrencilerimiz yaptıkları yazılım kodlamaları hakkında Alman öğretmenlere sunum yaptılar. Yaptıkları sunum hocalar tarafından beğeni ile izlendi Akabinde şehrin tabii ve turistik yerlerini gezdik. Şehir kendine özgü mimari yapısıyla son derece düzenli tabiat yeşilliği bol olan bir şehir. Tabii halkı da son derece kurallara uyumlu olarak yaşıyor.

Haz

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak ERASMUS kapsamında Almanya’dayız. TEKNOFEST Proje ekibimiz alanıyla ilgili faaliyetlerde bulunacak.

İlmî ve teknolojik doğrultuda büyük projelere; akademik başarıya, sosyal, kültürel, sportif, meslekî faaliyetlere; ahlak ve maneviyat boyutuyla da gönüllere açılan kapı. Başarının adresi, Türkiye’mizin parlayan yıldızı, dünyaya açılan yüz akı.

COĞRAFYA PANOMUZ

Coğrafya panomuzu yeniledik.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz